Infrazářič SUNLINE SP1500 (grafitově šedý)

Nebyl vybrán žádný obrázek
Nebyl vybrán žádný obrázek
Nebyl vybrán žádný obrázek
Nebyl vybrán žádný obrázek
Nebyl vybrán žádný obrázek
• Profesionální elektrický infračervený zářič SP 1500 (grafitový)
• Vhodné pro vytápěnou zónu 10 - 12 [m²]
• Napětí 230V
• Výkon/příkon 1500 [W]
• Třída krytí IP23
• Kabel s vidlicí (3m) a montážní konzola - součásti balení
• Rozměry š/v/h - A x B x C = 470/230/140mm
• Hmotnost: 3800 g
• Sunline - Stojan infrazářičů SP lze objednat jako příslušenství
vč. DPH4.890 Kč
bez DPH4.041 Kč
849 Kč
Dostupnost: Do týdne
kód zboží: SP1500GR

 

SUNLINE SPx… Elektrický infračervený zářič

                            

Popis:

Profesionální infračervené infrazářiče SUNLINE® umožňují s vysokou efektivitou vytápět objekty, osoby, nebo technologie, které jsou jinými způsoby vytápění -  konvekcí, teplovzdušně nebo vytápěny nehospodárně nebo tam kde je jejich vytápění téměř nemožné. Takovýto infrazářič se hodí zejména pro vytápění rozlehlých, špatně izolovaných nebo nepravidelně využívaných objektů.

Moderní konstrukce se zvětšenou plochou reflektoru a šikmými bočními odrazovými plochami pro maximální přenos tepla. Kvalitní infračervená trubice značky TOSHIBA LIGHTING se zárukou 5let.

Reflektor je vyroben z vysoce leštěného hliníkového plechu, plášť zářiče je z plechu ocelového s povrchovou úpravou práškovými barvami (komaxit).

Elektrický infračervený zářič je vybaven montážní konzolou, která umožňuje náklon zářiče 45 – 90°, a flexo kabelem o délce 3 m.

Barevné provedení: stříbrná nebo černá grafit dle objednání.

 

Tento typ infrazářiče využívá nejmodernějších zdrojů infračerveného záření, křemíkových lamp (quartz), které emitují tepelné záření s vlnovou délkou 1,2 µm (blízká hodnota vlnové délce slunečního záření) při teplotě zdroje téměř 2500 °C. Díky těmto skutečnostem projde tepelné záření vzduchem téměř beze ztrát, vzduch neohřívá, ale působí přímo na lidi a objekty. Tyto jsou ohřívány přímo, cíleně a IHNED beze ztrát nebo nutnosti předehřevu.

Technické parametry

Napětí 230V

Typ: SP1500
Výkon/příkon: 1500 W

Typ: SP2000
Výkon/příkon: 2000 W

SUNLINE

V termodynamice, se nazývá záření, přesněji tepelné záření, jeden ze tří způsobů, kromě vedení a proudění, pro šíření tepla v prostoru.
Záření je přenos tepelné energie mezi dvěma tělesy pomocí elektromagnetických vln: zažíváme ho každý den, kdy dostáváme slunečního záření na kůži, nebo stojíme před zdroji tepla, jako jsou kamna nebo krb.

Nejzajímavější vlastností je přenos tepla sáláním bez přímého kontaktu , který se může uskutečnit bez prostředků pro šíření a rovněž probíhá ve vakuu, například: energie Slunce v podobě elektromagnetického záření přichází na Zemi podél meziplanetárního prostoru.
Záření je přirozený a efektivní tepelný difuzní mechanismem, kde se moderní technologie používá za účelem splnění základních lidských potřeb.

 

 

Napětí [V] 1~ / 230V
Příkon [W] výkon/příkon 1500 [W]
Rozměr [mm] š/v/h - A x B x C = 470/230/140
Barva grafitově šedá
Materiál ocelový plech / úprava (komaxit)
Třída krytí [IP..] IP23
Návod na obsluhu navod-SUNLINE_SP-1500_2000.pdf
Prohlášení o shodě shoda-SUNLINE_SP-1500_2000.pdf