Naše infolinka: 608 816 258
Košík
0

Větrání a odvlhčení bazénů

Nebyl vybrán žádný obrázek
• Vzduchotechnické systémy pro provozování bazénů a wellness
• Řízené integrované odvlhčování, zpětné získávání tepla, ohřev a větrání
• Systém kompresorovým kompaktním odvlhčovačem
Dostupnost: Do týdne
kód zboží: MONT2

 

Větrání a odvlhčení bazénů a wellness

 Bezproblémový provoz bazénů a welness center závisí především na kvalitní a spolehlivé vzduchotechnice, řízeném větrání, odvodu vlhkého vzduchu a rychlé regulaci teploty nebo u méně náročných provozů, pomocí lokálních kompresorových odvlhčovačů.

Systém řízené vzduchotechniky

Systémy vzduchotechnických klimatizačních zařízení s integrovaný řízením MaR, pro zajiš­tění komplexní úpravy vzduchu, větrání a odvlhčování krytých veřejných, školních a hotelových prostor, rodinných bazénů, lázní a jiných prostor s vysokou vlhkostí vzduchu.

Vzduchotechnické systémy v jednom celku, jsou Ideální pro energeticky šetrné instalace, kdy je využit desko­vý výměník s vysokou účinností a tepelné čerpadlo.

Dále lze vzduchotechnické zařízení vhodně použít i tam, kde je potřeba klimatizo­vat prostor, avšak kondenzační jednotku není možno umístit ven, případně na všechny ostatní aplikace, kdy je důležitá jednoduchá montáž a rychlé uvedení do provozu. Tyto systémy vzduchotechnických jednotek jsou vyráběny většinou v provedení pro vnitřní prostředí.

Systém odvlhčovač kompresorový

Použití kompaktního monoblokového odvlhčovače s cirkulací vzduchu, kde v systému je tepelné čerpadlo, které vzduch odebíraný z bazénové haly ochlazuje (odebírá vzduchu vlhkost) a posléze vzduch ohřívá a vrací ho do bazénové haly.


Nakupujte bez starostí
Může vás zajímat
Užitečné informace
Zůstaňte v kontaktu
Kontakty

+420 608 816 258 - Obchod
+420 777 068 100 - Realizace
+420 596 910 931 - Kancelář

Nabídka produktů